Varför foliera bilen?

Att foliera din bil är inte bara ett sätt att förändra dess utseende utan det erbjuder också ett brett spektrum av fördelar. Här är några anledningar till varför du bör överväga att foliera din bil:

Skydd mot repor och stenskott: En av de främsta anledningarna till att foliera bilen är det extra skydd det ger mot repor och stenskott. Folieringen fungerar som en barriär som skyddar den ursprungliga lacken mot skador som kan uppstå från vägskräp, stenskott och andra yttre påfrestningar.

Viktigt att tänka på: Vinylfoliering (färgbyte) är inte framtaget som ett stenskottsfilm, dvs det kommer att skydda mot stenskott till viss del, dock inte som en riktig stenskottsfilm (PPF)

– Bevarar lacken: Folieringen hjälper till att bevara den ursprungliga lacken genom att agera som ett skyddande lager mot solens UV-strålar, syror från fågelspillning, trädsav, och andra potentiellt skadliga ämnen som kan skada lacken över tiden.

– Anpassningsbarhet och unik design: Foliering ger dig möjligheten att skapa en unik och personlig design för din bil. Med ett brett utbud av färger, mönster och finishalternativ kan du skapa en bil som verkligen sticker ut från mängden.

– Tillfällig förändring utan permanent åtagande: Till skillnad från lackering är foliering en tillfällig förändring som kan tas bort utan att skada den ursprungliga lacken. Detta ger dig flexibilitet att ändra utseendet på din bil när du vill utan att behöva genomgå en kostsam och tidskrävande omålning.

Foliering erbjuder alltså en kostnadseffektiv och mångsidig lösning för att skydda och förändra utseendet på din bil. Kontakta oss för att lära dig mer om fördelarna med att foliera din bil.