Foliering av bil i Örebro

Begär Offert

Vi hjälper dig med design och applicering av vinylfolie

Välkommen att lämna in ditt fordon i trygga händer hos oss på Wrapster!

Vinylfoliering är ett bra alternativ för dig som önskar förändra ditt fordons färg eller vissa specifika detaljer utan att oroa dig över att det ska bli permanent. Vi använder oss av hög kvalitetsvinyl och har hundratals olika färger och mönster att välja mellan. Vårt mål är att förverkliga dina designdrömmar och vi hjälper gärna till med tips och råd för att möta dina förväntningar. Vi på Wrapster är proffs på att se vad som behöver göras för att skapa en unik look, matchande din bils karaktär och design.

Kunskap, noggrannhet och perfektionism är A och Ö bakom varje projekt. Vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. Wrapster hjälper dig med bildekor, stripning, dekaler, drapering av interiör och foliering. Vi ordnar foliering och dekaler till bil, lastbil, motorcyklar, båtar och släp i Örebro, men tar oss även an andra projekt som inte är fordonrelaterade så som fasader, kyldiskar med mera. Välkommen att höra av dig till oss för ett prisförslag.

Enklaste och mest prisvärda sättet att ändra färg på ditt fordon eller applicera motivfoliering

PERSONBILSPROFILERING

Vill du ge ditt fordon en helt ny look? Foliera hela fordonet i valfri färg. Välkommen till oss för att bläddra bland vinylprover i alla möjliga färger och stilar. Vi har en mängd olika blanka, metallic, satin och matta alternativ. Den som vill ha en extra iögonfallande look kan även välja mellan chrome, kolfibermönster, läderdesign och print. Vi erbjuder även delvis foliering av specifika delar. Låt fantasin flöda med vinyl! Välj att ha ett svart tak, racing stripes, kolfibertak/speglar eller en egenvald text eller tryck.

FÖRETAGSPROFILERING

Vill du synas? Det fixar vi! Dina företagsfordon är rullande reklampelare till din firma. Vi erbjuder allt från design, tryck av dekor, applicering av dekaler och loggor på din tjänstebil. Vi anpassar dina önskemål efter din budget oavsett om du är ute efter en enkel logga eller fullprintad wrap. Våra kunder sträcker sig över hela mellansverige och vi är alltid öppna för förslag inför nya samarbetspartners. Vi hjälper ditt företag att fångas av uppmärksamheten som det förtjänar.

Begär offert


Ge din bil ett unikt och personligt utseende

Fördelarna med att ha din bil klädd i vinylfolie är att bilen får en personlig touch och att lacken skyddas från mindre repor och skador

Foliering har blivit allt mer populärt de senaste åren, ett prisvärt och enkelt sätt att fräscha upp sin bil med oändliga möjligheter. Vår personal är professionellt utbildade foliemontörer som ser till att allt jobb utförs pedantiskt. Vi kan ge bilen ett helt unikt utseende med användandet av olika folier som pearl, metallic, läderimitation, borstad aluminium, 3D kolfiber, krom och mycket mer.

Foliering av bil i Örebro

Delvis Foliering

Från 999 kr
 • Foliera vilken del du vill (t.ex framgrill)
 • Priset varierar beroende vald del som ska folieras.

Låt fantasin flöda med vinyl! Välj att ha ett svart tak, racing stripes, kolfibertak, speglar samt eget val av text eller tryck.
Vi kan förverkliga din dröm!

Helfoliering

Från 19,900 kr
 • Angivna priset ovan gäller en normalstor bil med mörk originalfärg
 • Priset varierar beroende på bilens storlek, originalfärg och val av ny färg.

Vill du ge ditt fordon en helt ny look? Foliera hela fordonet i valfri färg. Välkommen till oss för att bläddra bland en mängd vinylprover i olika färger och stilar.

Frågor och svar om foliering i Örebro

Foliering

 • Är wrapping och foliering samma sak?

  Ja, wrapping och foliering är två termer som används för att beskriva samma process. Båda innebär att man täcker bilens yta med en speciell vinylfolie för att ändra bilens utseende. Processen kan användas för att byta färg, applicera mönster, eller skydda lacken

 • Foliering vs lackering, är det samma sak?

  Nej, foliering och lackering är inte samma sak. Foliering innebär att man täcker bilens yta med en vinylfolie, medan lackering innebär att man applicerar färg direkt på bilens yta. Foliering kan enkelt tas bort eller bytas ut, vilket gör det till ett flexibelt alternativ för dem som vill ändra bilens utseende utan att påverka originalfärgen. Lackering är en mer permanent lösning som ofta kräver mer tid och förberedelse.

 • Hur mycket kostar en foliering av bil?

  Priset för att foliera din bil hos oss på Wrapster i Örebro varierar beroende på bilens storlek, typ av folie och designpreferenser. Vi erbjuder dock konkurrenskraftiga priser och ger gärna en offert baserat på din bil och dina önskemål. Generellt kan priset ligga någonstans mellan några tusenlappar upp till flera tiotusen kronor.

   

   

 • Är det värt att foliera bilen?

  Om det är värt att foliera bilen beror på dina preferenser och behov. Foliering kan skydda bilens lack från vardagligt slitage och yttre påverkan som stenskott, repor och solens blekande effekt. Det kan också ge dig möjlighet att ändra bilens utseende med olika färger och mönster. Om du är noga med bilens utseende och vill skydda lacken kan det vara värt att överväga en foliering.

 • Hur länge håller en foliering av bil?

  Hållbarheten för en foliering beror på flera faktorer, som folietyp, kvaliteten på installationen och hur väl du sköter om folien. Generellt kan en bra utförd foliering hålla i flera år, vanligtvis mellan 5-7 år. Vissa premiumfolier kan hålla ännu längre.

 • Hur tvättar man bilen med foliering?

  När du tvättar en bil med foliering är det viktigt att vara försiktig för att inte skada folien. Använd en mild tvållösning och en mjuk svamp eller en tvätthandske. Undvik starka kemikalier, borstar eller högtryckstvättar, eftersom dessa kan påverka foliens yta negativt. Tvätta bilen för hand och torka den försiktigt med en mjuk handduk eller en mikrofiberduk.

 • Kan man ta bort foliering?

  Ja, det går att ta bort foliering från bilen. Om du vill ta bort folien kan du göra det på ett professionellt folieringscenter eller en bilverkstad. De använder ofta varmluft eller ångmetoder för att ta bort folien försiktigt utan att skada bilens lack. Efter borttagningen kanske det krävs en polering för att återställa lacken till sitt ursprungliga skick.

 • Vilken typ av folie rekommenderar ni för min bil?

  Vi rekommenderar olika folier beroende på dina specifika behov och önskemål. Våra kunniga experter hjälper dig att välja den bästa folien för din bil, med hänsyn till färg, finish och hållbarhet.

 • Kan ni hjälpa mig att välja färg och mönster för folieringen?

  Självklart! Vårt team av erfarna folieringsproffs hjälper dig gärna att välja den perfekta färgen och mönstret för att göra din bil unik och iögonfallande.

 • Hur lång tid tar det att foliera en bil hos er?

  Tidsåtgången för att foliera en bil kan variera beroende på bilmodell och arbetsomfång. Generellt sett tar det vanligtvis 1-2 dagar för att säkerställa en noggrann och kvalitativ installation.

 • Vad är hållbarheten för foliering på min bil?

  Hållbarheten för foliering beror på flera faktorer, inklusive folieutformning och hur väl du sköter om den. Våra högkvalitativa folier kan hålla i flera år, vanligtvis mellan 5-7 år.

 • Skyddar folieringen bilens lack från repor och stenskott?

  Ja, våra premiumfolier skyddar bilens lack från repor, stenskott och UV-strålning, vilket bidrar till att bevara bilens ursprungliga lack i bättre skick.

 • Kan ni foliera andra delar av bilen, som tak eller speglar?

  Absolut! Förutom att foliera hela bilen kan vi även foliera specifika delar, som tak, speglar eller andra utrymmen för att skapa en unik och personlig stil.

 • Kan ni ta bort en befintlig foliering och applicera en ny?

  Ja, vi kan hjälpa dig att ta bort en befintlig foliering på din bil och ersätta den med en ny folie om så önskas.

 • Hur tvättar jag bilen korrekt efter foliering för att bevara kvaliteten?

  Efter foliering rekommenderar vi att du tvättar din bil för hand med en mild tvållösning och en mjuk svamp eller en tvätthandske. Undvik starka kemikalier, högtryckstvättar och borstar för att bevara foliens kvalitet.

 • Erbjuder ni någon form av garanti på folieringsarbetet?

  Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder en garanti på våra folieringsarbeten för att säkerställa din fulla tillfredsställelse. Om du har några problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.