Vad kostar PPF?

Kostnaden för Paint Protection Film (PPF) varierar beroende på flera faktorer, inklusive fordonets storlek, typen av PPF-material (Blank PPF, satin/matt PPF eller färgad PPF), kvaliteten på installationen och platsen där du utför installationen. Här är några överväganden som kan påverka priset:

1. Fordonets storlek och modell: Större fordon, som SUV:ar eller lastbilar, kräver mer material och arbete, vilket kan höja kostnaderna.

2. Typ av PPF-material: Det finns olika typer av PPF-material med olika egenskaper och prisklasser. Premiummaterial som har självreparerande egenskaper eller hög UV-skyddsfaktor kan vara dyrare än grundläggande alternativ. Det finns också färgad PPF och satin eller matt PPF som kan också påverka priset.

3. Kvaliteten på installationen: Professionell installation av PPF kräver skicklighet och erfarenhet. Vi på Wrapster är ett team av certifierade och erfarna installatörer som säkerställer en perfekt installation på din bil.

För att få en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss och begära en offert baserat på ditt fordon och önskemål. Prisintervallet för PPF kan variera beroende på ovanstående faktorer. Det är viktigt att överväga PPF som en investering för att skydda fordonets lack och bibehålla dess andrahandsvärde över tiden.

Lackskyddsfilm