Vad kostar det att foliera en bil?

Kostnaden för en bilfoliering varierar och beror på flera faktorer, inklusive fordonets storlek, originalfärg, folietyp och designens komplexitet. Priser sträcker sig från 990 kr för mindre ytor eller delar av bilen, medan kostnaden för en helfoliering kan variera och börjar från 19 900 kr. Kontakta oss för en anpassad offert.

Här kan du läsa lite mer detaljerat om olika faktorer som påverkar priset:

1. Fordonets storlek och modell: Större fordon som SUV:ar, skåpbilar eller lastbilar kommer att kräva mer material och tid för foliering, vilket kan öka kostnaderna.

2. Typ av folie: Det finns olika typer av folier med olika egenskaper och kvaliteter. Standard vinylfolier är oftast mer prisvärda jämfört med premium- eller specialfolier med avancerade egenskaper som färgskiftning eller textur.

3. Designens komplexitet: Enkel färgändring kan vara mer prisvärd än en mer komplex design med mönster, text eller flera färger.

4. Arbetskostnader: Kostnaden för arbetskraft varierar beroende på var du befinner dig. Större städer och områden med högre levnadskostnader kan ha högre arbetskostnader.

5. Ytterligare tjänster: Om du inkluderar extra tjänster som lackskydd eller specialbehandlingar, kan det öka kostnaderna.

För att få en exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss och begära en offert baserat på dina specifika krav och önskemål.

Tesla Model Y Performance folierad i Satinsvart