Solfilm Tesla Model S

Begär Offert

Skydd mot UV-strålning och insyn för Tesla Model S

Platinum Window Films High Performance Auto Tint är utvecklad och tillverkad med ytterst noggrannhet av en av världens största tillverkare av solfilm. Nu kan du och din familj uppleva den ultimata upplevelsen i utseende, komfort och skydd från en exklusiv solfilm som skapar en körkänsla olik någon annan. Förutom det rent estetiska där solfilmen ger din Tesla Model S en ny look så har toningen flera praktiska effekter och valet av nyans (mörkhet) ska anpassas efter de inviduella behoven.

Vår professionella solskyddsfilm erbjuds i 5 olika toningsgrader, speciellt designade för Tesla Model S. VNär vi beskriver solskyddsfilmens egenskaper, refererar vi till dess ljusgenomsläpp i procent (%). 5% ljusgenomsläpp – en “svart” film som stoppar insyn i bilen. 15% ljusgenomsläpp – nästan svart men ändå bra att se ut genom, den absolut vanligaste filmen vi monterar. 20% ljusgenomsläpp – ger ett gott skydd men är möjligt att se in i bilen. 30% ljusgenomsläpp – för dig som vill ha en lätt “röktonad” look. 50% ljusgenomsläpp – används oftast till framrutor för UV-skydd

Begär offert


KONTAKTA OSS OCH BOKA TID

Vi arbetar ständigt med att bli ännu bättre. Genom vår goda relation med våra samarbetspartners och vår strävan efter att ligga i framkant vad gäller teknik, kvalitet och kundservice, har vi en vision om att bli ledande inom bilvård för Tesla Model S.

Bakutor

Pris 4,490
  • Priset kan variera baserad på kundens önskemål.

Framrutor (exkl. vindruta)

Pris 2,490
  • Priset kan variera baserad på kundens önskemål.

Paketpris (framrutor & bakrutor)

Pris 6,490
  • Priset kan variera baserad på kundens önskemål.