Lackskydd Tesla Model 3

Begär Offert

Keramiskt Lackskydd Tesla Model 3

Keramiskt lackskydd, även känt som lackskydd eller keramisk coating, är perfekt för dig som vill ha en välvårdad lack på din Tesla Model 3 under en längre period.

En keramisk coating är en kemisk produkt som appliceras på bilens lack. Coatingen smälter ihop med lacken och skapar ett extremt hydrofobiskt och skyddande lager. Huvudidén med keramiskt lackskydd är att göra lacken så hal och frånstötande att smuts inte fastnar lika lätt. När lacken ändå blir smutsig är det enklare att tvätta rent. Faktum är att det är möjligt att tvätta bilen med degreasers (avfettningar) och bara spola av för att få en ren bil, utan att behöva använda tvätthandske eller svamp.

Keramiskt lackskydd ger också ett utmärkt skydd mot UV-strålning, vilket förhindrar att bilens lack blir matt och bleknar efter några år. Med denna avancerade teknik håller din Tesla Model 3 sig fräsch och skyddad mot yttre påverkan, och du kan njuta av en välvårdad bil med minimalt underhåll. Kontakta oss för att få mer information om vårt keramiska lackskydd för din Tesla Model 3!

Begär offert


Vi erbjuder keramiskt lackskydd i flera olika högkvalitativa paket

Kontakta oss gärna för behandling av glas, läder, och plastdetaljer på din bil.

Modesta BC-05

Lacken kommer inte blekna eller oxidera, ytor bevaras rena och glansiga, och är enklare att tvätta! Vattendroppar kan vara en utmaning för andra produkter inom den keramiska lackskyddsindustrin, men inget slittålig keramiskt skydd kan motstå naturliga vattenfläckar bättre än Modestas keramiskaskydd skydd.

BC-05 motstår också spår av fåglar och insekter, och en mängd andra utsläpp. Appliceras BC-05 korrekt kommer det vara åratals, samtidigt som det behåller din bil glansigare, renare och enklare att tvätta och torka!

Modesta BC-05

Från 13 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Multi-stagepolering och applicering av primer
 • BC-05 behandling, torkning med IR lampa

Modesta BC-04

En ny formelbehandling som kombinerar de bästa fördelarna med de ursprungliga Pure Liquid Glass-beläggningarna och nanograd titan av högsta kvalitet. Denna kombination skapar en djupare glans och bättre reflektioner på lacken. Beläggningens oorganiska natur gör den helt motståndskraftig mot oxidation. Den hårda fysiska barriären den skapar förhindrar också lack från att komma i kontakt med luft och fungerar som en anti-repor skydd.

Modesta BC-04

Från 13 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Multi-steg polering och applicering av primer
 • Modesta BC-o4 skydd – torkning med IR lampa

Modesta BC-08

En behandling för snabb applicering på fordon som används dagligen. Spår av zirkonium skapar stor glans och lyster på färgen medan dess tredimensionella matris säkerställer utmärkt vattenavstötning och självrengörande. Beläggningens tjocka lager fungerar som en självuppoffrande barriär för att skydda fordonets finish från repor och skador samt negativa miljöeffekter.

Modesta BC-08

Från 7 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Lätt polering och applicering av primer
 • Modesta BC-o8 skydd – torkning med IR lampa

Modesta BC-06

Fläckbeständighet och enkel rengöring tack vare behandlingens hårdhet är de mest framträdande egenskaperna hos BC-06 glasbeläggningen. Denna tunna silikafilm tillverkad av perhydropolysilazan skyddar hjulen från damm i regndroppar som kan penetrera mjuka lack eller andra målade ytor och kan endast tas bort med stor ansträngning. Tack vare BC-06-skyddet krävs fälgtvätt mer sällan.

Modesta BC-06 (Fälgbehandling)

Från 8 000 kr
 • Avmontering och dekontaminering av fälgar
 • Modesta BC-o6 skydd – torkning med IR lampa