Foliering Tesla Model 3

Begär Offert

Vi hjälper dig med design och applicering av vinylfolie på din Tesla Model 3

Välkommen att lämna in ditt fordon i trygga händer hos oss

Vinylfoliering är ett utmärkt val för dig som vill förändra färgen eller vissa detaljer på din Tesla Model 3 utan att göra permanenta ändringar. På WrapMyTesla erbjuder vi högkvalitativ vinyl och ett omfattande urval av hundratals färger och mönster att välja mellan. Vår främsta målsättning är att förverkliga dina designdrömmar, och vi står redo att ge dig tips och råd för att möta dina förväntningar.

Som proffs på foliering har vi en ögon för detaljer och vet precis hur vi kan skapa en unik look som harmoniserar perfekt med din Tesla Model 3:s karaktär och design. Med vårt expertkunnande och högkvalitativa material kan vi förvandla din bil till något helt unikt. Kontakta oss på WrapMyTesla idag och låt oss ta din Tesla Model 3 till en ny nivå med våra imponerande folieringstjänster!

Begär offert


Enklaste och mest prisvärda sättet att ändra färg på din Tesla Model 3

PERSONBILSPROFILERING

Vill du ge din Tesla Model 3 en helt ny look? Foliera hela fordonet i valfri färg. Välkommen till oss för att bläddra bland vinylprover i alla möjliga färger och stilar. Vi har en mängd olika blanka, metallic, satin och matta alternativ. Den som vill ha en extra iögonfallande look kan även välja mellan chrome, kolfibermönster, läderdesign och print. Vi erbjuder även delvis foliering av specifika delar. Låt fantasin flöda med vinyl! Välj att ha ett svart tak, racing stripes, kolfibertak/speglar eller en egenvald text eller tryck.

FÖRETAGSPROFILERING

Vill du synas? Det fixar vi! Dina företagsfordon är rullande reklampelare till din firma. Vi erbjuder allt från design, tryck av dekor, applicering av dekaler och loggor på din Tesla Model 3. Vi anpassar dina önskemål efter din budget oavsett om du är ute efter en enkel logga eller fullprintad wrap. Våra kunder sträcker sig över hela mellansverige och vi är alltid öppna för förslag inför nya samarbetspartners. Vi hjälper ditt företag att fångas av uppmärksamheten som det förtjänar.

Ge din Tesla Model 3 ett unikt och personligt utseende

Fördelarna med att ha din Tesla Model 3 klädd i vinylfolie är att bilen får en personlig touch och att lacken skyddas från mindre repor och skador

Foliering har blivit allt mer populärt de senaste åren, ett prisvärt och enkelt sätt att fräscha upp sin Tesla Model 3 med oändliga möjligheter. Vår personal är professionellt utbildade foliemontörer som ser till att allt jobb utförs pedantiskt. Vi kan ge bilen ett helt unikt utseende med användandet av olika folier som pearl, metallic, läderimitation, borstad aluminium, 3D kolfiber, krom och mycket mer.

Helfoliering

Från 23,900
  • Angivna priset ovan gäller en normalstor bil med mörk originalfärg
  • Priset varierar beroende på bilens storlek, originalfärg och val av ny färg.