Lackförsegling i Örebro

Keramiskt Lackskydd

Modesta

Keramiskt behandling eller lackskydd, är för dig som vill ha en välvårdad lack på din bil under en längre period.

En keramisk coating är en kemisk produkt, som appliceras på ett fordons lack, coatingen smälter ihop med lacken och bildar ett extremt hydrofobiskt och skyddande lager. Huvudidén med keramisk skydd är att lacken ska bli så hal och frånstötande att smuts inte fastnar lika lätt, och när lacken väl är skitig så är det mycket lättare att tvätta rent. Det är faktiskt möjligt att tvätta bilen med degreasers (avfettningar) och spola av, och få en ren bil utan att behöva röra bilen med tvätthandske/svamp. Keramiskt lackskydd är också ett bra skydd mot UV-strålningar, vilket skyddar bilens lack från att bli matt efter några år.

Vi på Wrapster är auktoriserad installatörer hos Modesta. Modesta är ett utav världens älsta varumärken inom keramiska skydd, med de mest exklusiva coatingar för din bil. Modesta erbjuder skydd för allt som lack, glas, plastdetaljer, fälgar, bromsok, läder, industriella maskiner så som grävmaskiner, truckar, lastbilar, hjullastare osv. Modesta är ett japanskt märke som är nytt på den svenska marknaden!

Vi erbjuder keramiskt lackskydd i flera olika högkvalitativa paket

Kontakta oss gärna för behandling av glas, läder, och plastdetaljer på din bil.

Modesta BC-05

Lacken kommer inte blekna eller oxidera, ytor bevaras rena och glansiga, och är enklare att tvätta! Vattendroppar kan vara en utmaning för andra produkter inom den keramiska lackskyddsindustrin, men inget slittålig keramiskt skydd kan motstå naturliga vattenfläckar bättre än Modestas keramiskaskydd skydd.

BC-05 motstår också spår av fåglar och insekter, och en mängd andra utsläpp. Appliceras BC-05 korrekt kommer det vara åratals, samtidigt som det behåller din bil glansigare, renare och enklare att tvätta och torka!

Modesta BC-05

Från 13 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Multi-stagepolering och applicering av primer
 • BC-05 behandling, torkning med IR lampa

Modesta BC-04

En ny formelbehandling som kombinerar de bästa fördelarna med de ursprungliga Pure Liquid Glass-beläggningarna och nanograd titan av högsta kvalitet. Denna kombination skapar en djupare glans och bättre reflektioner på lacken. Beläggningens oorganiska natur gör den helt motståndskraftig mot oxidation. Den hårda fysiska barriären den skapar förhindrar också lack från att komma i kontakt med luft och fungerar som en anti-repor skydd.

Modesta BC-04

Från 13 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Multi-steg polering och applicering av primer
 • Modesta BC-o4 skydd – torkning med IR lampa

Modesta BC-08

En behandling för snabb applicering på fordon som används dagligen. Spår av zirkonium skapar stor glans och lyster på färgen medan dess tredimensionella matris säkerställer utmärkt vattenavstötning och självrengörande. Beläggningens tjocka lager fungerar som en självuppoffrande barriär för att skydda fordonets finish från repor och skador samt negativa miljöeffekter.

Modesta BC-08

Från 7 990 kr
 • Dekontaminering av fordon
 • Lätt polering och applicering av primer
 • Modesta BC-o8 skydd – torkning med IR lampa

Modesta BC-06

Fläckbeständighet och enkel rengöring tack vare behandlingens hårdhet är de mest framträdande egenskaperna hos BC-06 glasbeläggningen. Denna tunna silikafilm tillverkad av perhydropolysilazan skyddar hjulen från damm i regndroppar som kan penetrera mjuka lack eller andra målade ytor och kan endast tas bort med stor ansträngning. Tack vare BC-06-skyddet krävs fälgtvätt mer sällan.

Modesta BC-06 (Fälgbehandling)

Från 8 000 kr
 • Avmontering och dekontaminering av fälgar
 • Modesta BC-o6 skydd – torkning med IR lampa