Hur lång tid tar det att sätta på en PPF?

Processen för att installera Paint Protection Film (PPF) på din bil kan variera beroende på olika faktorer såsom storlek på fordonet, typ av foliering och eventuella specifika kundönskemål. Här är en översikt över den typiska tidsramen för att applicera PPF hos oss:

– Förberedelse: Först kommer vårt team att förbereda din bil genom att rengöra och förbehandla ytan för att säkerställa att filmen fäster ordentligt. Detta steg kan ta upp till en timme beroende på bilens skick.

– Skärning och anpassning av filmen: Nästa steg är att skära och anpassa PPF till bilens specifika konturer och kurvor. Detta är en noggrann process som kan ta ytterligare 3-4 timmar beroende på bilens design och komplexitet.

– Applicering av filmen: Efter att filmen har skurits och anpassats kommer den att appliceras på bilens ytor med hjälp av specialverktyg för att säkerställa en jämn och jämn installation.

– Avslutande kontroller och justeringar: Slutligen kommer vårt team att göra sista kontroller och justeringar för att säkerställa att filmen har applicerats korrekt och att alla ytor täcks ordentligt.

Vårt mål är att säkerställa att installationen utförs noggrant och med högsta kvalitet för att ge din bil det bästa möjliga skyddet mot stenskott och skador.

 

Kontakta oss för konsultation eller att boka en tid för att installera PPF på din bil och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skydda din investering på ett effektivt och hållbart sätt.