[helpie_notices group_id=’64’/]

Foliering

 • Hur mycket kostar en foliering av bil?

  Priset för att foliera din bil hos oss på Wrapster i Örebro varierar beroende på bilens storlek, typ av folie och designpreferenser. Vi erbjuder dock konkurrenskraftiga priser och ger gärna en offert baserat på din bil och dina önskemål. Generellt kan priset ligga någonstans mellan några tusenlappar upp till flera tiotusen kronor.

   

   

 • Är det värt att foliera bilen?

  Om det är värt att foliera bilen beror på dina preferenser och behov. Foliering kan skydda bilens lack från vardagligt slitage och yttre påverkan som stenskott, repor och solens blekande effekt. Det kan också ge dig möjlighet att ändra bilens utseende med olika färger och mönster. Om du är noga med bilens utseende och vill skydda lacken kan det vara värt att överväga en foliering.

 • Hur länge håller en foliering av bil?

  Hållbarheten för en foliering beror på flera faktorer, som folietyp, kvaliteten på installationen och hur väl du sköter om folien. Generellt kan en bra utförd foliering hålla i flera år, vanligtvis mellan 5-7 år. Vissa premiumfolier kan hålla ännu längre.

 • Hur tvättar man bilen med foliering?

  När du tvättar en bil med foliering är det viktigt att vara försiktig för att inte skada folien. Använd en mild tvållösning och en mjuk svamp eller en tvätthandske. Undvik starka kemikalier, borstar eller högtryckstvättar, eftersom dessa kan påverka foliens yta negativt. Tvätta bilen för hand och torka den försiktigt med en mjuk handduk eller en mikrofiberduk.

 • Kan man ta bort foliering?

  Ja, det går att ta bort foliering från bilen. Om du vill ta bort folien kan du göra det på ett professionellt folieringscenter eller en bilverkstad. De använder ofta varmluft eller ångmetoder för att ta bort folien försiktigt utan att skada bilens lack. Efter borttagningen kanske det krävs en polering för att återställa lacken till sitt ursprungliga skick.

 • Vilken typ av folie rekommenderar ni för min bil?

  Vi rekommenderar olika folier beroende på dina specifika behov och önskemål. Våra kunniga experter hjälper dig att välja den bästa folien för din bil, med hänsyn till färg, finish och hållbarhet.

 • Kan ni hjälpa mig att välja färg och mönster för folieringen?

  Självklart! Vårt team av erfarna folieringsproffs hjälper dig gärna att välja den perfekta färgen och mönstret för att göra din bil unik och iögonfallande.

 • Hur lång tid tar det att foliera en bil hos er?

  Tidsåtgången för att foliera en bil kan variera beroende på bilmodell och arbetsomfång. Generellt sett tar det vanligtvis 1-2 dagar för att säkerställa en noggrann och kvalitativ installation.

 • Vad är hållbarheten för foliering på min bil?

  Hållbarheten för foliering beror på flera faktorer, inklusive folieutformning och hur väl du sköter om den. Våra högkvalitativa folier kan hålla i flera år, vanligtvis mellan 5-7 år.

 • Skyddar folieringen bilens lack från repor och stenskott?

  Ja, våra premiumfolier skyddar bilens lack från repor, stenskott och UV-strålning, vilket bidrar till att bevara bilens ursprungliga lack i bättre skick.

 • Kan ni foliera andra delar av bilen, som tak eller speglar?

  Absolut! Förutom att foliera hela bilen kan vi även foliera specifika delar, som tak, speglar eller andra utrymmen för att skapa en unik och personlig stil.

 • Kan ni ta bort en befintlig foliering och applicera en ny?

  Ja, vi kan hjälpa dig att ta bort en befintlig foliering på din bil och ersätta den med en ny folie om så önskas.

 • Hur tvättar jag bilen korrekt efter foliering för att bevara kvaliteten?

  Efter foliering rekommenderar vi att du tvättar din bil för hand med en mild tvållösning och en mjuk svamp eller en tvätthandske. Undvik starka kemikalier, högtryckstvättar och borstar för att bevara foliens kvalitet.

 • Erbjuder ni någon form av garanti på folieringsarbetet?

  Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder en garanti på våra folieringsarbeten för att säkerställa din fulla tillfredsställelse. Om du har några problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.